Lekker sociaal!

14 aug 2013

Banaan-karamel-taart van Eva

Toen ik zo net over de bananen brood begon, moest ik meteen denken aan een ander receptje
dat ik bij een vriendin wel eens heb gegeten. Écht heel lekker!taart
foto bron

Banaan-karamel-taart van Eva

Wat heb je nodig?!
1 blikje gecondenseerde melk
150 gram bastogne koeken
3 grote bananen
75 gram boter
250 ml slagroom
4 tl poedersuiker
zakje klopvast (dr Oetker)
cacao poeder

Hoe maakt ze het?!
Zet het blikje gecondenseerde melk in de magnetron. (Dat is wat wij deden, ging gewoon goed.) 
De melk veranderd dan in karamel. ^^ Jum, Jum.
Verkruimel de koeken. Smelt de boter en doe daar de kruimels bij. Verdeel dit mengsels over de ingevette taartvorm.
Zet hem een halfuurtje in de koelkast. Smeer de karamel over de bodem.
Snij de bananen in plakjes en verdeel ze over de karamel.
Klop de slagroom bijna stijf, voeg dan de poedersuiker en de klopvast toe en klop het stijf is. 
Gooi het overheen en als je wil kan je er nog wat cacao poeder overheen strooien.

LEKKUR! 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik hou van leuke reacties! <3