Lekker sociaal!

14 aug 2013

Taboulé van Max

Een tijd terug was ik blijven eten bij een vriendin van mij.
Ik heb wel vaker cous cous gegeten, maar meestal vond ik dat niet zo'n succes.
Vaak was het bij mij zo'n natte drap, met van de smaakloze pudding korrels.
(Waarschijnlijk lag dat dan ook gewoon aan mij..)

Want bij Max was het super lekker! En niet eens zo moeilijk!


De truc is om als het water kookt, meteen het gas uit te zetten. Cous cous erin te doen.
En vervolgens, deksel erop, in laten trekken en pas als het vocht is opgenomen,
je het mag doorroeren.  (Okeee, genant, never knew that..)

Wat deed ze erin? 
Komkommer, tomaat, lenteuitjes, feta en sommigen doen er ook muntblaadjes in.

Alles super klein snijden (Pas op, ben je echt lang mee bezig) en daarna lekker husselen.

En thats it! ;)




Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik hou van leuke reacties! <3